Buffétablå



Sätt ihop din egen buffé med hjälp av buffétablån. Välj minst fem olika rätter och gärna en rätt från varje grupp, så får du en väl balanserad buffé.

Grupp 1.
Fiskpaté med sås verte 47:-
Gravad lax med mörk hovmästarsås 47:-
Skagenröra 58:-
Sillcocktail 47:-
Krabbmousse 58:-

Grupp 2.
Vitello tonnato 53:-
Tjälknöl med rosmarinlingon 53:-
Tomat- och basilikafylld fläskkarré 53:-
Kycklingspett 47:-

Grupp 3.
Broccolipaj 37:-
Spenat och fetaostpaj 42:-
Potatisgratäng 32:-
Ugnsrostade rotfrukter 32:-
Potatissallad 37:-
Marinerade vita bönor 32:-
Tabouleh med aprikoser 42:-

Grupp 4.
Ruccolasallad med parmesan och kapris 30:-
Tomat och rödlökssallad med svarta oliver 30:-

Grupp 5.
Tzatsiki 25:-
Hummus 20:-
Tapenade 30:-
Aubergineröra 25:-
Tomatsalsa 25:-
Morotsdipp 20:-
Zucchinidipp 25:-

Grupp 6.
Marinerade champinjoner 30:-
Peperonata 30:-



Kontakta mig!